7 ölstopp fick mig på fall

Sista dagen på vår resa och vi utnyttjade den till fullo. Har nog gått 1,5 mil idag för att nå alla barer och pubar vi ville åt. Att jag inte gillar öl är sen gammalt.
Men tänka sig att efter all ölprovningar idag har jag kommit in på andra spår. 

Passade på att ta något sevärdheter på alla vägar vi korsade. Började med Checkpoint Charlie och fortsatte sen med Berlinmuren, TV-tornet, Alexanderplatz (pausade såklart för några öl på vägen). Vi gick sen ut ifrån stan och bort till Friedrichshain. Det ligger öst om Prenzlauer Berg och norr om Kreuzberg. Tog cirka 40 minuter att gå men ojojoj så mysigt det var. Massa små fina gator, caféer och restauranger. Vi stannade för några öl här (på 3 ställen faktiskt haha) och en pizza som vi delade på. Man blir ju inte döhungrig av all öl precis. 

Vi började här efter att röra oss tillbaka till stan igen men stannade för en färdöl på vägen haha. Men ni måste förstå hur otroligt många olika fina uteserveringar det finns här, man vill ju stanna på var enda en. Det va väl här någongång vi kände hur det kurrade i magarna, därför tog vi oss till vårt favorit döner-kebap-ställe för att käka vår sista döner. 
Jag säger då de - åker ni till Berlin så måste ni äter Döner Kebap. Det är så satans gott!!! 

När matens smältes och vi för en gång skull under dagen slappnade av på riktigt, kände vi hur trötta vi va. Ja, inte så konstigt efter nån mil så vi gick till affären, köpte något gott och begav oss hemåt. Här tänker vi stanna hela natten... Simon sover redan så ska med släcka lampan nu. Klockan ska ju ringa imorgon vid 08:00.. dags att åka hem. Men det ska bli skönt, hemma är ju ändå alltid bäst❤️

, Resor | |
Upp