Hur ska man äta?

Det bästa jag vet är att känna mig fräsch. Då inkluderar jag såklart hälsosam. 

Det är nog inte så många som vet det men jag äter gärna inte kött längre. Jag äter mycket hellre vegetariskt eller fisk/fågel. Jag vet inte riktigt vad det är men just kött är svårt att få ner just nu. Men det är inget fel med det, man ska äta mindre kött. Därför har jag börjat äta vegetariskt på jobbet (skolmaten som kommer) och på kvällarna hemma husmanskost. Jag väljer ibland även på kvällarna bönor eller quorn istället för just kött. 
Jag skulle inte klara mig utan att äta något slags kött... alltså fisk/fågel eftersom jag inte enbart kan leva på bönor och andra vegetariska substitut. 
 
Också ska jag försöka äta mindre portioner. Alltså jag är ett sånt matvrak när det kommer till att äta god. Det finns inget stopp. Jag känner jämt att jag är hungrig och kan i princip äta när som helst. Äter jag då mindre och hälsosammare så kanske jag få bort mitt matsug och mår bättre i kroppen? 
Det hade varit roligt att veta mer om just kost/hälsa.. men det har jag inte tid att läsa nu när jag ska utbilda mig till feng shui konsult - skilda världar haha 

Lax med rostade mandlar. Stekta sparrisar och tomater - mums!
 
Allmänt | |
Upp