Bildbomb - första dagen/kvällen på Koh Samui

Äntligen har vi kommit till värme och sol.. eller?

Ja, det är ju mestadels molnigt.. men visst solen tittar fram ibland. Vi få helt enkelt njuta när den väl är framme. 


Igår kom vi till denna helt fantastiska ön. 

Vi fick först åka buss i 1,5h sen båt i 1,5h och sen buss igen för att komma till hostlet. Men resan gick utmärkt och vi fick checka in en stund senare. Medans vi väntade på rummet gick vi och åt. Simon hittade en svensk restaurang med svenska klassiker - GOTT! 

Dock så äter jag ju ej gris eller ko så det blir ju svårt att få i sig köttbullar då haha.. jag tog istället bruschetta till förrätt och en Caesarsallad till varmrätt. Supergott (när jag hade pillat bort baconen) 


När vi väl fick rummet tog vi oss till poolen för ett dopp. Det är så fuktigt här så även om det inte va sol så behövde vi svalka oss. Hittade även ett bananträd på trädgården.. kanske lite för gröna? Men de är så söta och små - och mycket goda!


Senare på kvällen gick vi till ett nära 7/11, köpte öl och tog oss till stranden. Det tar väl 2 minuter att gå så det är nära. 

Här satt vi och drack massa öl, kollade på alla människor och bara njöt. Efter någon timme drog vi vidare på gatorna. Det händer saker överallt! 

Vi hittade en liten "spritvagn" och bad om en takeaway-grogg hahaha ja allt finns. 

En tuk-tuk färd senare va vi på The Ark. Detta är massa hotell samlade där de ha strandfester. Alla är välkomna och det var så kuuul! 

Vi beställde en buckett och joina några indier vid deras bord. Ett himla glatt killgäng som vi delade mestadels av kvällen med. Vi träffade även ett tjejgäng och några som flyttat hit. Det är så kul att träffa nytt folk, man vet aldrig va man ha gemensamt eller vad man kan lära sig av varandra. Vi hade en så rolig strandfest... vi ska tillbaka ikväll och fira nyår! 


Gott nytt år på er alla där hemma❤️
(null)

(null)
(null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null)
(null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null)

Asien backpacking | | Kommentera |
Upp