Två dagar i Ho Chi Minh

Dan före Dan
Landade runt 3 tiden och började strosa runt på gatorna. Vi fick även reda på vårt hotell att vi reda tillgång till en pool ett kvarter bort - ja, vi gick och badade nästan direkt. Det är ju så fuktigt och varmt i luften! 

När vi hade simmat lite och kunnat svalka ner oss begav vi oss till vårt hotell igen. Vi bor nära en gata som kallad för "backpackerstreet" vilket betyder att här samlas alla resande. Vi gick dit och det var knöka fullt på gatan som var flera 100 meter lång. Barer överallt, mat och andra saker till salu - överallt! 
Här stannade vi i timmar. Vi träffade även 3 andra superhärliga människor. Det visade sig att alla bodde här i huvudstaden för att utbilda sig till engelskalärare. Vi pratade bort timmar innan vi sen gick vidare till en rooftopbar där vi drack drinkar och kollade på utsikten. 

Det är så roligt att hitta nya vänner såhär. 
Även om vi inte träffas igen så förgyller det hela dagen och resan blir ännu roligare! 
(null)
(null)
(null)

(null)
En man tyckte Simon va så musklig så han ville skicka en bild till sin son? Hahaha 

(null)

(null)
(null)

(null)


Julafton 
Till att börja med så hade jag noll julkänsla, men det är ju inte så konstigt haha. Vi hade iallafall inget "speciellt" planerat utan skulle till Cu chi tunnlarna. Alltså ifrån Vietnmankriget (googla för mer info)
Här spenderade vi hela förmiddagen, väldigt intressant. Vi hade sen inga större planer utan bestämde oss därför att ha en lugn kväll. 
Vi gick till Vietnams högsta byggnad som har en helikopterplatta, vi satte oss i den baren och drack drinkar och åt mat. Så mysigt! 
När vi kom hem lite senare började jag zappa bland kanalerna på tvn. Gissa om jag blev glad när jag hittade "Love Actually" - det va mitt julmirakel!

Hoppas ni alla hade en fin jul❤️
(null)

(null)
(null)

(null)

(null) (null)

(null) (null)

(null)Asien backpacking | |
Upp