Han insisterade på snorkling

Som rubriken lyder så blev det snorkling idag. Simon vaknade och mådde så mycket bättre så vi körde på. Så skönt och så kul för honom❤️

Vi gick till receptionen här på hotellet och bokade en moppe i två dagar. Nu kan vi ta oss snabbt och lätt vart vi vill. Vi hyrde även snorklar (heter det så??) för vi ville ju såklart snorkla när vi väl är här. Många åker till Koh Tao just för det är så fint att snorkla/dyka här.

Vädret idag var så hett och fuktigt så ett dopp skulle verkligen sitta på sin plats. Vi körde då till Tanote Bay som låg några kilometer bort. En jättefin strand där man kunde snorkla och sola. 
Men vägen dit va inte en dans på rosor.. sådana hemska uppförsbackar. 50 grader lätt (för det är väl mycket) 
Tur vi hade hjälm.. inte ens barnen ha det. Sjukt va slappa de är med säkerheten här.

Framme: 
Vi doppade oss i det fantastiska turkosa vattnet och dök. Vi höll på i timmar och varvade såklart med solning. 
Egentligen så hatar jag fiskar. Vågar inte ens doppa fingertoppen i akvariet på jobbet haha...
Jag gillar liksom inte att de kan komma så nära.. eller att en del är så stora och äckliga.. åh fy. Men, jag gjorde de. Stolta? 
Fick även några fina bilder under vattnet så jag är nöjd haha. Simon va så mycket duktigare. Han dök ner på bottnen och filmade med min GoPro. Tur jag har honom så man få några fina filmer hahah..

En så mysig för- och eftermiddag! 
Nu va vi hungriga så tillbaka till hotellet för att duscha och fixa till oss. Vi hade ju bara ätit frukt på hela dagen.. och nu va klockan nästan halv 4. 
Dags för en stor måltid!

(null)

(null)

(null)

(null)     
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Asien backpacking | |
Upp