Dag 7, sista vandringen och sista dagen

Sista vandringen idag och den va såå vacker!
Vi körde till toppen av Madeiras näst högsta topp (1818m ovanför havet) Här ifrån kunde vi vandra ut en bit i bergen för att komma till två olika utsiktsplatser.. som va helt fantastiska. Gud va man känner sig liten, allt är så stort!
Det som jag gillade va att man kunde köra så högt upp med bilen. Det gjorde ingenting att det inte blev så mycket vandring, jag tycker vi ha förtjänat att få det lite slappt idag. 

Att vara ovanför molnen och blicka ut genom berg är så coolt. Längst ner mellan bergstopparna och molnen kunde man se en liten stad.. eller by? Det va så långt iväg men häftigt att man fick en sån vy. Fantastiskt!

Resten av dagen/kvällen spenderade vi först en runda på stranden och sen vid vår pool här vid lägenheten. Fortsatte kvällen med drinkar och matlagning, kortspel och ny frisyr på Simon. 
Dessa härliga hemmakvällar kommer jag leva på länge. Ett sånt härligt gäng, god hemmalagad mat och många skratt - ni är för härliga!

Idag va det sista dagen här.. så tråkigt..
Imorgon bär det av hemåt igen. Inte sugen på att resa i 9h men visst, det ska bli skönt att komma hem till sin säng (men så säger man ju alltid).

Tack mitt härliga gäng för denna resan. Ni är GULD❤️
(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hahah helt slut...

(null)

(null)

(null)

Resor | |
Upp