Ser fram emot denna veckan

Godnatt helgen! Fyfan va trött jag blir... Kunde ju självklart inte se BB idag bara för att det inte funkade över internet. Blir så förbannad. Här har man taggat till hela dagen men nej. Nu går jag och lägger mig. 

Imorgon är det en ny arbetsvecka men med mycket annat planerat, kul. Imorgon ska jag även klippa mig... vilket jag hatar. Hoppas det inte blir mer än 1mm haha. Mycket aggrition i ett och samma inlägg. SÅ KAN DET BLI!!!

Vi hörs mer imorgon ♥

Lagom uttråkad på soffan haha
| | Kommentera |

Butikshäng hela dagen

Idag har jag varit iväg hela dagen. Jag och Mamma körde ner till butiken vid två tiden. När vi kom dit gick jag till thai och köpte middag eftersom vi började bli hungriga. Precis när vi hade börjat äta så kom även Amanda ner till butiken så hon fick med äta thai. Där efter började vi alla jobba. Vi fixade med Carolina Gynning hörnan (älskar den) som blev sååå snygg. Jag vill ha allt, ska ha allt!!! Vi märkte kläder och fixade med annat. Vi hann alltså med mycket, vilket är superbra med tanke på att de öppnar på torsdag. Imorgon där emot kommer det ännu mer kläder så måste försöka hinna ner och titta. Så kuuul! 

Sen var jag och Amanda i hennes lägenhet och hämtade massa saker, sen handlade vi och sen satt vi en stund och bara pratade. Mysigt med lite kusintime. Nu är vi bra taggade inför denna veckan. Så mycket kul! 

Glöm inte kolla in på torsdag mellan 12:00-18:00 
Carolina Gynning hörnan. Visst är det fint?

Detta halsbandet är så snyggt. Lagom stort.

En del utan butiken

Fina Slice of Life med Carolina Gynning. Hoppas nu gillar hennes verk, det finns mycket att väljka mellan

Herr kläderna, dööör så snygga det är.
| | Kommentera |

Taggad!!!

Sådär ja. Dagen går så nu får jag resa mig upp och dra ut. Har iallfall duschat och skickat hem Carro, näää hon va tvungen att åka hem till sina hundar. Så istället för att bara sitta här hemma och fastna vid tvn så åker jag och Mamma ner till butiken nu. Och vet ni, ikväll börjar Big Brother. Jag är sååå taggad! 
kommer fastna lika hårt för det som sist. Kommer ni kolla? Kan ju bli så att jag råkar lägga ut ett och annat inlägg om BB, så bäst att ni hänger med i serien. 

Några bilder från vår mysiga frukost imorse.


| | Kommentera |
Upp