Födelsedagshelg i London

Kan inte fatta att jag har fått detta i födelsedagspresent av min finaste! Är så oerhört tacksam och lycklig❤️


Han hade bokat ett superfint hotell i Notting Hill (som jag alltid ha velat besöka) så då kände jag att vi bara MÅSTE gå till "den blåa dörren". Ja, ni vet där de spelar in Notting Hill filmen. Jag som är så filmkär kan bara inte missa detta. När vi kom fram så såg den så liten ut. I filmen ser den gigantisk ut men icke.. här är allt så där litet och gulligt. Alla butiker och affärer ligger i små krypin, i love it. 

Just nu tar vi det lite launa på rummet. Måste ladda batterierna för att besöka London Centrum ikväll. Vi har massor på schemat att hinna med.

Kan inte säga det nog.. I Love You Soooo!!❤️

Allmänt | | En kommentar |

Ready for takeoff

Steg upp 02:40 för att hinna ta oss hit till Landvetter. Nu sitter vi och tar en kaffe innan flyget går om 50 minuter. 


Hade varit gott med frukost men som vanligt glömde vi äta de och fick slänga alla goa frallor OCH min termos.. innan incheckning.. Hahaha typiskt. 
Äh, nu ska vi ha så himla roligt!! 

LOVE HIM❤️

Allmänt | | Kommentera |

Han överträffar mina förväntningar varje gång!

Simon kommer hem ifrån jobbet med ett stort paket. Han säger:

"Du får ett litet paket i förväg"

"I förväg?" tänkte jag och började öppna. 
I paketet låg det en resväska i form av handbagage. Jag skramlade på den i hopp om att finna något mer (hahaha) och såklart skramlade det till. Jag låste upp låset och såg ett kort. På kortet läste jag det finaste, det mest överraskande någonsin.
AAAHHHHH gissa om jag skrek? Och inte bara en gång hahaha (!!!!)

Jag är världens lyckade flicka som får ha denna underbara killen i mitt liv. Vilken underbar present. Att få åka iväg med min älskade till London på en weekend... ja, jag kan inte önska mig något mer. Jag har allt när jag är med dig❤️

Upp