Hemfärd!

Sista frukosten innan hemfärd!
Vilken vecka vi ha haft. Vi ha gjort så himla mycket, sett så mycket, gått sååå mycket men ojojoj va värt de. En resa som jag aldrig kommer glömma!

Nu väntar några timmars flygning och några timmar i bil innan vi väl är hemma. Hörs hemma i Sverige!

Tack alla mina underbara för denna resan❤️
(null)Resor | | Kommentera |

Dag 7, sista vandringen och sista dagen

Sista vandringen idag och den va såå vacker!
Vi körde till toppen av Madeiras näst högsta topp (1818m ovanför havet) Här ifrån kunde vi vandra ut en bit i bergen för att komma till två olika utsiktsplatser.. som va helt fantastiska. Gud va man känner sig liten, allt är så stort!
Det som jag gillade va att man kunde köra så högt upp med bilen. Det gjorde ingenting att det inte blev så mycket vandring, jag tycker vi ha förtjänat att få det lite slappt idag. 

Att vara ovanför molnen och blicka ut genom berg är så coolt. Längst ner mellan bergstopparna och molnen kunde man se en liten stad.. eller by? Det va så långt iväg men häftigt att man fick en sån vy. Fantastiskt!

Resten av dagen/kvällen spenderade vi först en runda på stranden och sen vid vår pool här vid lägenheten. Fortsatte kvällen med drinkar och matlagning, kortspel och ny frisyr på Simon. 
Dessa härliga hemmakvällar kommer jag leva på länge. Ett sånt härligt gäng, god hemmalagad mat och många skratt - ni är för härliga!

Idag va det sista dagen här.. så tråkigt..
Imorgon bär det av hemåt igen. Inte sugen på att resa i 9h men visst, det ska bli skönt att komma hem till sin säng (men så säger man ju alltid).

Tack mitt härliga gäng för denna resan. Ni är GULD❤️
(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hahah helt slut...

(null)

(null)

(null)

Resor | | Kommentera |

Dag 6, slappedagen!

Lördag 28/7
Vi startade dagen med bubbel. Solen hade inte tittat fram än så varför inte korka upp en skumpa? Det är ju semester!

Väl på stranden stannade vi i timmar. Och även om jag tycker att det bästa var att de serverade sockerbullar med olika fyllningar i, så är solen absolut en favorit. Att få sola en hel dag, bada och bara götta sig - det är väl ändå livet de?
OCH det va vi mer än värda efter alla vandringar..

På kvällen begav vi oss in i Madeiras största stad (eller säger man huvudstad?) Funchal. Här åt vi suuuupergod mat, drack skumpa och njöt av varandras sällskap. Vilken mysig kväll!

Nu få bilderna berätta mer❤️
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)
(null)Resor | | Kommentera |
Upp