Redo för helg!

Städat, tvättat, diskat, skurat golv, och tagit 1h promenad med Simme - ja, jag har gjort mitt idag. Är så glad att lägenheten är städad inför helgen imorgon. Får en så härlig känsla i kroppen när det är rent och fint hemma. Håller ni inte med? 


Ikväll har vi ätit god mat och slsppat framför tvn, så skönt. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och slappa lite till innan jag somnar. 

Ha en fin kväll! 

Allmänt | | Kommentera |

Hur mycket kan man göra på en vecka - challenge?

Ja, heja mig! 
Denna veckan är knökafull. Om vi börjar med igår så var jag inte hemma förens 22:00. Hjälpte mamma och pappa i deras hem med en ny soffa som skulle hämtas och monteras, sen har jag tagit på mig ett projekt hemma hos dom som innehåller att alla skåp och garderober ska sorteras och rensas. Varför gör jag detta? Pengar, absolut. Men också för att jag tycker att det är lite roligt haha.. jag vet, det är konstigt men vi alla har väl en ovanlig hobby? Mamma och Pappa är nöjda iallfall. Dock så är det omöjligt att bli klar på en dag så ska fortsätta idag. 

Idag ska jag även anmäla mig till min utbildning - Feng shui konsult. Så taggad! 
Har även lite andra projekt inom inredning som jag ska fixa med denna veckan. Projekt som kommer ta tid, så inte säkert jag kan avslöja något än..

En annan sak som måste göras denna veckan - kolla på ny bil. 
Måste få tag på en ny pärla då min nuvarande bild går på sista refrängen. 
Ska även hinna med en Hanna-kväll och en tjej-kväll denna veckan, så jag antar att det är bara att köra igång denna tisdagen och försöka få ut så mycket som möjligt av den. 

Ha en härlig tisdag mina vänner ♥
 
Allmänt | | Kommentera |

Formex dag 1

Igår anlände vi till Formex vid middagstid.

Direkt när vi kom in gick vi till Filipiniana. Deras monter är helt fantastisk. Jag pratade och diskuterade de olika stilarna, deras koncept, framgång och framtid med delägaren som jag har haft kontakt mycket via instagram, där jag även ha haft sammarbeten med företaget. Mer kommer det bli och jag är så taggad! 

Gick vidare och fick lära mig mer om färg (även ett sammarbete längre fram) och hälsade såklart på Ernst. 
En superbra början på helgen. 
Idag är det dag 2 och sista dagen för oss. I eftermiddag åker vi hem men det ska faktiskt bli skönt. 

Till en helt annan sak: 
Igår åkte jag och mamma in till Stureplan. Där satte vi oss i baren tillsammans med Axel. Eller ja, han jobbar ju där men vi hinner umgås och prata en hel del ändå. Gud va jag ha saknar min bästis! Alltid lika kul att ses och alltid lika tråkigt att åka ifrån varandra... snart ses vi igen bror❤️

Jag och mamma fortsatte kvällen med en middag på Un Poco (Axwell och Ingrosso restaurang) där åt vi en fantastiskt god tryffelrisotto, ugnsbakad broccoli och bakade aboginer i tomatsås. Lite smårätter som vi delade på tillsammans med rödvin och prosecco, helt underbart gott! Din går vi fler gånger!!! 

Nu ska vi checka ut och bege oss mot mässan! Ha en fin lördag❤️

Allmänt | | Kommentera |
Upp