Bildbomb - första dagen/kvällen på Koh Samui

Äntligen har vi kommit till värme och sol.. eller?

Ja, det är ju mestadels molnigt.. men visst solen tittar fram ibland. Vi få helt enkelt njuta när den väl är framme. 


Igår kom vi till denna helt fantastiska ön. 

Vi fick först åka buss i 1,5h sen båt i 1,5h och sen buss igen för att komma till hostlet. Men resan gick utmärkt och vi fick checka in en stund senare. Medans vi väntade på rummet gick vi och åt. Simon hittade en svensk restaurang med svenska klassiker - GOTT! 

Dock så äter jag ju ej gris eller ko så det blir ju svårt att få i sig köttbullar då haha.. jag tog istället bruschetta till förrätt och en Caesarsallad till varmrätt. Supergott (när jag hade pillat bort baconen) 


När vi väl fick rummet tog vi oss till poolen för ett dopp. Det är så fuktigt här så även om det inte va sol så behövde vi svalka oss. Hittade även ett bananträd på trädgården.. kanske lite för gröna? Men de är så söta och små - och mycket goda!


Senare på kvällen gick vi till ett nära 7/11, köpte öl och tog oss till stranden. Det tar väl 2 minuter att gå så det är nära. 

Här satt vi och drack massa öl, kollade på alla människor och bara njöt. Efter någon timme drog vi vidare på gatorna. Det händer saker överallt! 

Vi hittade en liten "spritvagn" och bad om en takeaway-grogg hahaha ja allt finns. 

En tuk-tuk färd senare va vi på The Ark. Detta är massa hotell samlade där de ha strandfester. Alla är välkomna och det var så kuuul! 

Vi beställde en buckett och joina några indier vid deras bord. Ett himla glatt killgäng som vi delade mestadels av kvällen med. Vi träffade även ett tjejgäng och några som flyttat hit. Det är så kul att träffa nytt folk, man vet aldrig va man ha gemensamt eller vad man kan lära sig av varandra. Vi hade en så rolig strandfest... vi ska tillbaka ikväll och fira nyår! 


Gott nytt år på er alla där hemma❤️
(null)

(null)
(null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null)
(null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null) (null)

(null)

Asien backpacking | | Kommentera |

Mellanlandning innan småöarna!

Då har vi mellanlandat en natt här i Thailand. Vi är just nu i Surat Thani. Imorgon ska vi vidare mot småöarna Koh Samui (här börjar vi) , Koh Tao och Koh Phangan. Det ska bli så mysigt att få ligga på en strand lite. Hoppas hoppas hoppas att vädret är med oss! 

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ringer klockan 07:15 för att komma upp till bussen som ska köra oss till båten. Båten går sen till Koh Samui!

Ha en fin dag alla där hemma❤️
Här kommer några bilder sen dagen/kvällen!
(null)

(null)

(null)

(null) (null)

(null)

Asien backpacking | | Kommentera |

Tack Siem Reap för denna gången!

Igår fick vi äntligen en dag i solen! 
När vi kom hem ifrån vår utflykt till alla tempel la vi oss direkt vid poolen. Detta är första gången på resan vi ligger ner och ta det lugnt. Så skönt att jag somnade två gånger haha.. då har man det gött! 

Senare på kvällen gick vi en runda till Pubstreet. Vi drack billiga och starka drinkar och övervägde ifall vi (Simon) skulle äta en skorpion.. inte denna gången. Men resan är inte slut än! 

Vi gick sen tillbaka till hostlet där vi mötte nya vänner.. igen! Superkul! 
Denna gången kom de ifrån England och Irland, så det va skönt att kunna föra en diskussion.. till skillnad ifrån fransmännen vi va med dagen innan.. de kunde bara enstaka ord så det va betydligt svårare haha..

Vi drack drinkar, pratade massa och bestämde oss sen för att gå till Pubstreet för att dansa. Det blev en hyfsat sen kväll men tur de för vi skulle upp tidigt för att nu flyga till Thailand. 

Siem Reap va varit toppen på alla sätt och vis. Ska ni hit? Bo på hostlet - Siem Reap pub hostel 

Nu är vi redo för ett nytt land - här kommer vi THAILAND!
(null)
(null) (null)
❤️❤️❤️❤️

(null)
(null)
Så äckligt!!! Jag skulle ALDRIG...

(null)

(null) (null) (null)
Jag tror vår bartender på hostlet va lite småkär i Simon hahah, go va han i allafall och kallade sig själv för BadBoy

(null)

(null)
Asien backpacking | | Kommentera |
Upp